Maze Escape Room in te zetten om stress te verminderen, een spannend spel voor elke doelgroep

Kun je ontsnappen? Escape Rooms zijn gemaakt voor een real-life escape room-game waarin een groep deelnemers zich bevindt in “afgesloten” kamers, aanwijzingen die overal verborgen zijn, met één missie om te ontsnappen. Denk je dat jij en je vrienden de puzzel kunnen uitzoeken om binnen een uur de kamer te kunnen verlaten? Leuke interactieve activiteiten zoals Mission Impossible, Escape The Maze, Pirate Adventure, Escape XL en andere zijn nieuwe activiteiten worden steeds groter en bekender.

Escape Room Breda en Escape room Tilburg zijn de hype van het moment. Ga de uitdaging aan als een team en probeer binnen 55 minuten te ontsnappen en te ontsnappen uit de escape room in Breda. Je maakt deel uit van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst.

In deze Escape Room gaat alles mis als jij en je team vast komen te zitten in een geheim en diep verborgen kantoor van het misdaadsyndicaat tijdens een geheime missie. De eeuwenoude ondergrondse ruimte wordt al jarenlang gebruikt voor kwaadwillende praktijken. Er zijn verborgen aanwijzingen, objecten en hints die u en uw team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Vind je de goudstaaf en sleutel van de deur op tijd of is het letterlijk Mission Impossible voor jou? Informeer jezelf vrijblijvend voor meer informatie over de kosten en de vele opties.

Maze Escape Room biedt een Escape activiteit die zich binnen en buiten afspeelt – The Maze in combinatie met Mission Impossible Breda! Het duurt 3 uur en het aantal mensen dat kan spelen varieert van 8 tot 20 personen. Het kost 32.50 pp. Escape theMaze is een puzzelspel waarbij de spelers de uitgang van verschillende doolhoven moeten vinden! Denk je dat je je weg kunt vinden om aan de doolhoven te ontsnappen? Escape-Brabant.nl is jouw online bestemming met Escape the Maze game.

Over Escape Brabant:
Escape Room Brabant is een spannend en uniek uitje voor kleine en grote groepen. Geen horror-thema’s, maar een uitstapje voor iedereen! Bezoek voor meer informatie onze website https://www.escape-brabant.nl/Reset Password